Vi har samlat svar på några frågor angående COVID-19 i vår COVID-19-FAQ

 

9.4.2020

Kära Rushers,

Vi vet att du troligtvis har många frågor angående våra kommande evenemang. Vi återkommer med bättre svar till dina frågor efter påsk och med mer uppdaterad information. Vi kommer att kontakta er alla via e-post.

Vi hoppas att du kommer att njuta om påsktiden. Snälla, stanna hemma, håll dig säker och fira påsk med vänner via sociala mediekanaler och överraska dem med ett videosamtal. Team Color Obstacle Rush är på en liten påsklov och borta från kontoret mellan 10–13 april. Vi svarar på era meddelande när vi kommer tillbaka.

Vi önskar er alla för en färgglad påskhelg!

 

3.4.2020

Kära Rushers,

Deltagarnas och vårt teams säkerhet är vår högsta prioritet. På grund av detta har vi infört ett antal säkerhetsåtgärder, såsom handdesinfektionsstationer, kontaktlösa betalningsmetoder och begränsning av antalet deltagare i ett område, samt pauser mellan startgrupper. Du hittar mer information om säkerhetsåtgärder på vår FAQ-sida.
Vi följer situationen noga och följer myndigheternas instruktioner.

Som sagt regeringen har på folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda sammankomster med över 50 deltagare, förbudet gäller tills vidare. Så länge som förbudet gäller, kommer vi inte att kunna hålla evenemangen. Så om regeringens förbud fortsätter, tvingas vi att skjuta upp evenemangen i Malmö och Göteborg. Ifall evenemanget skjuts upp, flyttas alla biljetter till ett annat datum. Vi kommer att meddela alla registrerade deltagare via e-post och kommer också att uppdatera vår webbplats med de nya datumen.
Vi ber er, kära rushers, att vänta tålmodigt. Vi vet att ni vill ha tydliga svar på era frågor gällande våra evenemang.

Om du har några frågor, kommentarer eller bara vill prata med oss, tveka inte att kontakta oss. Samtalet mellan oss och våra deltagare är mycket viktigt för oss. Observera dock att vårt team är mycket upptagen under dessa osäkra tider och att vi därför inte kan svara på meddelanden i normal takt. Det bästa sättet att kontakta oss är via formuläret på vår webbplats.

Vi strävar efter att skydda våra medmänniskor genom våra egna handlingar och samtidigt hoppas att vi kan njuta av glada färger igen i år.
Håll dig frisk och tvätta händerna ofta!

 

27.3.2020

Kära Rushers,

Som tidigare nämnt på våra webbsidor våra deltagares säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi följer noggrant alla instruktioner och / eller rekommendationer från officiella myndigheter.

Vi har lovat kommer vi att fortsätta att uppdatera er om läget för COVID-19 viruset i förhållande till våra evenemang. Eftersom situationen ständigt utvecklas kan de vara inaktuella.Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda sammankomster med över 50 deltagare.
Vi kommer att informera er mer detaljerad under nästa vecka. Dvs. hur detta kommer att påverka våra evenemang.

Vi önskar att du och dina nära och kära håller er friska under dessa tuffa tider. Hoppas att du inte blir illa drabbad vad gäller hälsa eller något annat. Vi kommer att komma förbi detta, bara att hålla oss friska, samt behålla modet och fighting spirit!

 

17.3.2020

Kära Rushers,

Som tidigare nämnt på våra webbsidor våra deltagares säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi följer noggrant alla instruktioner och / eller rekommendationer från officiella myndigheter. För närvarande antar vi att alla våra evenemang kommer att vara som planerat enligt vårt ursprungliga schema.

Vi har lovat kommer vi att fortsätta att uppdatera er om läget för COVID-19 viruset i förhållande till våra evenemang. Eftersom situationen ständigt utvecklas kan de vara inaktuella.Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 500 deltagare. Det handlar till exempel om demonstrationer, föreläsningar, teaterföreställningar, idrottstävlingar, danstillställningar, marknader och mässor. Våra evenemang är i maj/juni och därmed ska vi fortsätta att avvakta och följa situationen.

Vi håller oss positiva och förbereder oss så bra som möjligt för framtida evenemang!

 

10.3.2020

Kära Rushers,

Coronavirus (COVID-19) är säkert något som många av er har nyligen funderat över. På grund av detta ville vi nå ut till er alla. Vi är säkra på att många av er undrar hur detta påverkar våra evenemang och vi är här för att ge svar.

Våra deltagares och teammedlemmarnas säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi följer noggrant alla instruktioner och / eller rekommendationer från officiella myndigheter. För närvarande antar vi att alla våra evenemang kommer att vara som planerat enligt vårt ursprungliga schema.

Du kan känna dig säker på att registrera dig för Color Obstacle Rush. Vårt mål är att arrangera alla evenemang som planerat. Men ifall vi tvingas att ändra datum för några av evenemangen, så kan ni ändå vara säkra på att alla biljetter går att överföras. Vi vill nämna några faktorer relaterade till Color Obstacle Rush. För det första sker våra evenemang utomhus och folket är alltid utspridda längs den 5 km långa banan. Vi har också gjort justeringar för schemat så att det finns en 30 min paus efter varje startgrupp.

Vi har också sett till att du har mer utrymme när du står i kö till exempel vid incheckning eller vid startlinjen. Dessutom arrangeras vår uppvärmning innan loppet och färgfestivalen efter hinderbanan i olika områden för att få färre människor på samma plats på samma gång.
Vi har lagt till handdesinfektionsmedel till flera olika platser i evenemangområdet, inklusive incheckning, evenemangsinträde och vattenstationer där extra försiktighet kommer att vidtas för att säkerställa hygien. Vårt färgpulver distribueras av upphandlade arbetare i förseglade påsar. Alla arbetare har fått korrekt instruktion. På ingen tidpunkt finns det ingen mänsklig beröring innan färgen distribueras.

Vi använder också ozonering för att desinficera våra hinder emellan evenemangen. Vi har lagt till dessa extra steg för att era kära Rushers ett säkert och roligt evenemang! Säkerhet är överlägset vår första prioritet. Vi arbetar hårt för att hitta och komma med eventuella justeringar för evenemangen för att skydda alla.

Vi ses snart!